CONTACT

Tel : 0733.73.78.73 ( 07 FERESTRE )

office@windowsolution.ro

Fax : 031.815.81.20

SC Window Solution SRL
RO 26613750
J40/2335/2010

 

 • Protectie termica

  Termopane ofera un grad ridicat de protectie termica. Utilizarea de termopane poate reduce consumul de energie al unui imobil cu pana la 40%.

 • Protectie fonica

  Termopanele care au tipuri de sticle speciale ofera un grad ridicat de protectie fonica. Aceste ferestre se pot utiliza la imobile aflate in vecinatatea unor surse de zgomot.

 • Protectie solara

  Termopanele care au sticla cu proprietati de control solar reduc aparitia efectului de seara si necesitatea utilizarii sistemelor de aer conditionat si implicit a costurilor cu energia solara.

 • Microventilatie

  Termopanele cu deschidere oscilo-batanta beneficiaza de un sistem de micro-ventilatie. Pozitionarea manerului in pozitia corespunzatoare asigura o ventilatie permanenta a incaperii in conditii de maxima siguranta.

 • Siguranta

  Termopanele au intre 5 si 8 puncte de inchidere, fapt care asigura etanseitatea si rezistenta la efractie.Manerele termopanelor au un sistem special de protectie la efractie care impiedica actionarea ferestrei din exteriorul locuintei.

 • Garantie extinsa

  Termopanele beneficiaza de garantie extinsa la 5 ani.

Transportul ferestrelor si usilor achizitionate de dumneavoastra este gratuit.

Montajul se realizeaza cu personal specializat, cu materiale de cea mai buna calitate si cu respectarea specificatiilor tehnice.